ZorgPortaal.nl
Vorige pagina   Mijn pagina    Agenda    Overzicht    Item
Tweedaagse huisartsen nascholingen 2017
Omschrijving:

Graag willen wij u in 2017 uitnodigen om deel te nemen aan de tweedaagse nascholingen voor huisartsen. De feedback van u en uw collega’s is onze leidraad voor het samenstellen van een boeiend en afwisselend programma.

Vorig jaar hebben wij door het toevoegen van workshops aan het programma meer interactie en praktische ervaring gerealiseerd. Dit is mede door u goed beoordeeld, waardoor wij hier in 2017 mee verder gaan. Elke tweedaagse nascholing bestaat uit vijf lezingen van één uur waarin verschillende onderwerpen worden opgefrist en drie workshops van anderhalf uur waar dieper op de stof wordt ingegaan en waar oefening centraal staat. Denk hierbij aan groepswerk en casuïstiek met een stemsysteem.

Ook in 2017 krijgt u de mogelijkheid om een nascholing op vrijdag en zaterdag of op zaterdag en zondag te volgen. Wilt u van de natuur genieten, uitwaaien aan het strand, wandelen in het bos of waant u zich liever in de drukte van de stad? Dit jaar zijn Vaals en Vlissingen aan de locaties toegevoegd, maar ook zullen vertrouwde locaties als Amrâth Grand Hotel de l’Empereur in Maastricht, Hotel de Bilderberg in Oosterbeek en Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen niet ontbreken. Op de eerste dag wordt de nascholing om 15.45 uur afgerond en op de tweede dag om 16.00 uur. Voor elk programma vragen wij voor 10 uur accreditatie aan bij Accreditatie Bureau Cluster 1.

Wij hopen u te mogen begroeten op één of meerdere tweedaagse nascholingen voor huisartsen.

Thema’s en programma
Er worden vijf thema’s aangeboden met vijf verschillende programma’s. Ieder thema is op twee verschillende data en locaties te volgen. De thema’s in 2017 zijn: In de stad, In het bos, In het zuiden, In de duinen en Aan zee.

Elke tweedaagse nascholing bevat vijf lezingen van één uur en drie workshops van anderhalf uur. Op de eerste dag is de nascholing om 15.45 uur afgelopen en op de tweede dag om 16.00 uur. Op de eerste dag vindt er ‘s avonds een groepsdiner plaats, aanwezigheid is niet verplicht.

Kosten
De kosten voor deelname bedragen € 265,- (inclusief BTW) per tweedaagse nascholing. In deze kosten zijn inbegrepen: koffie en thee, lunch op beide dagen, diner, overnachting, ontbijt en cursusmateriaal. Deze kosten betaalt u door Health Investment eenmalig te machtigen dit bedrag van uw rekening af te schrijven. Wanneer de huisarts als vrije beroepsoefenaar kosten maakt voor een vakcursus of -opleiding zijn die kosten voor 100 procent aftrekbaar. Tot vier weken voor aanvang van de nascholing kunt u kosteloos annuleren.

Accreditatie
Accreditatie wordt per tweedaagse nascholing aangevraagd voor 10 uur bij Accreditatie Bureau Cluster 1.

Maak uw keuze    
Aanvullende informatie
Soort opleiding: Beurs
Big verplicht: Nee, BIG registratie is niet verplicht
Startdatum: Zaterdag 11 maart 2017
Einddatum: Zondag 17 september 2017
Accreditatie door: 10 uur bij Accreditatie Bureau Cluster 1.
Branches:
Aandachtsgebieden:
  • » Zorgonderwijs
Doelgroepen:
  • » Artsen en medici
Regio's:
  • » Zuid-Holland
  • » Utrecht
  • » Zeeland
  • » Noord-Brabant
  • » Limburg
  • » Gelderland