ZorgPortaal.nl
Vorige pagina   Mijn pagina    Agenda    Overzicht    Item
Nationaal POH Lustrumcongres
Omschrijving:

Beste collega,

Graag nodigen je we uit voor het Nationaal POH Lustrumcongres op donderdag 11 mei 2017 in het NBC Nieuwegein. Een bijzondere editie dit keer, want de NVvPO bestaat tien jaar! En dat vieren we met een speciale editie van het Nationaal POH Congres, dat uiteraard weer volledig is toegespitst op de dagelijkse praktijk van de praktijkondersteuner.

Grootste vereniging voor POH’ers
De NVvPO is opgericht in 2007. Klein begonnen, maar inmiddels gegroeid naar de grootste belangenvereniging voor praktijkondersteuners. Dat geeft ons bestaansrecht en is iets om trots op te zijn! De NVvPO is er voor álle praktijkondersteuners – zowel POH-S als POH-GGZ. En in de toekomst is de praktijkverpleegkundige huisartsenzorg – een functie in wording – vanzelfsprekend ook van harte welkom.

Een terecht feestje
In het jubileumjaar gaan we er met zijn allen voor zorgen – bestuur, leden, kantoor en andere betrokkenen – dat we de organisatie verder versterken en nog krachtiger maken. We gaan samenwerkingsverbanden aan met de grote spelers in het veld en laten zo het geluid van de POH’er horen. We kijken kritisch naar (nieuwe) ontwikkelingen en stellen kritische vragen. We springen in waar nodig en bewaken en borgen de positie van de POH’er. En dat doen we samen. Groeien en versterken, dat is het gezamenlijke doel. We gaan ervoor zorgen dat we in 2017 met recht ons jubileumjaar kunnen vieren. Samen met onze leden. Want jullie zijn de NVvPO!

Vier mee!
En dat vieren doen we met dit congres. Mis het niet, want het gaat een bijzonder congres worden. Met natuurlijk zoals altijd een prachtig programma, maar ook met een feestelijk tintje. Vier dit jubileumjaar mee met ons en je collega’s tijdens het Nationaal POH Lustrumcongres op 11 mei 2017. Dit keer in Nieuwegein. Op verzoek van de leden hebben we gekozen voor een centralere en beter bereikbare plaats in Nederland.

Ik hoop jullie te zien op 11 mei!

Met vriendelijke groet,

Saskia Sielias, voorzitter

NVvPO

Accreditatie
Accreditatie wordt voor 5 uur aangevraagd bij de NVvPO en het Kwaliteitsregister V&V.

Kosten
De deelnemersbijdrage voor NVvPO-leden is 75 euro en voor niet-leden 95 euro. Annuleren kan kosteloos tot uiterlijk twee weken voor aanvang van het congres.

Maak uw keuze    
Aanvullende informatie
Soort opleiding: Beurs
Big verplicht: Nee, BIG registratie is niet verplicht
Startdatum: Donderdag 11 mei 2017
Einddatum: Donderdag 11 mei 2017
Accreditatie door: Accreditatie wordt voor 5 uur aangevraagd bij de NVvPO en het Kwaliteitsregister V&V
Branches:
Aandachtsgebieden:
  • » Zorgonderwijs
Doelgroepen:
Regio's:
  • » Utrecht